FEB

Juscafresa continuarà al Girona

LEB Plata. És el tercer jugador que renova, després de Cuéllar i Costa

El Bàsquet Girona i Pau Juscafresa han arribat a un acord per a la renovació de l’aler pivot banyolí per una temporada més. És la tercera peça de la plantilla del curs passat que ha prorrogat el contracte per a LEB Plata, després de David Cuéllar i Xavi Costa.

L’equip, que enguany també estarà dirigit per Quim Costa, ha fitxat Nil Angelats i Robert Cosialls. Juscafresa (1,97 m, 15-2-1997) va estar en les categories inferiors del CB Banyoles vuit anys, fins a infantil. En cadet, va jugar al Girona FC i al CB Sant Josep Girona i, en categoria júnior, al CEB Girona i a l’Olost. El curs 2015/16 va militar al Quart, a l’EBA i al segon equip. Després va jugar un any al Sant Narcís (copa Catalunya), abans d’arribar al Girona fa un any. 

El jugador va valorar l’acord: “Molt content i orgullós de continuar en el projecte. Crec que serà un any que m’ajudarà a millorar els aspectes tècnics, tàctics i personals, i en un territori desconegut per a mi com és la LEB Plata. Conec en David [Cuéllar], en Xavi [Costa] i com treballa en Quim [Costa] i sé que insisteixen molt en l’esforç i la feina diària. Tinc moltes ganes d’ajudar el club a complir els seus objectius, que és el que Girona es mereix.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)