ACB

Estrena amb triomf

Bàsquet. El Divina Joventut s’imposa a la Universitat de Michigan, amb Marko Todorovic participant i sense cap minut per a Sergi Vidal

DIVINA 85 MICHIGAN 79

DIVINA JOVENTUT:Dimitrijevic (5), Dawson (22), Morgan (13), Laprovittola (4), Marko Todorovic (4), Bieshaar, Nogués (10), Ventura (7), Mathias (10), Zagars (6) i Parra (4).UNIVERSITAT DE MICHIGAN:Matthews (16), Poole (5), Simpson (5), Livers (17), Brazdeikis (12), Teske 87), Davis (14) i Brooks (3).PARCIALS:21-21, 19-16 (40-37); 21-17 (61-54) i 24-25 (85-79).

Amb pocs entrenaments i encara poc to físic, el Divina Joventut va imposar-se ahir a la Universitat de Michigan en el primer test de pretemporada, a Sant Julià de Vilatorta.

L’enfrontament va tenir els alts i baixos habituals d’aquests moments, si bé s’hi van poder veure detalls com ara la bona primera part de Dakota en l’amenaça en el tir exterior; el lideratge des del primer dia de Laprovittola, amb accions que van fer xalar el públic, i l’aparició de Dawson i Conor en la segona meitat. També va tenir minuts Marko Todorovic, un dels futuribles de la Penya, tot i que encara està lluny del seu millor estat de forma. López-Arostegui, Birgander i Busquets no van jugar per lesió; Vidal, per decisió tècnica. Tot plegat va permetre donar minuts a Zagars i Parra, que van estar a un bon nivell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)