FEB

El Sedis Cadí i el Femení Sant Adrià, en marxa

Lliga Femenina. L’Spar Citylift no començarà la pretemporada fins al 12 de setembre, amb només quatre jugadores del primer equip

Mentre l’Spar Citylift Girona encara tardarà una setmana a començar, ahir ja es van posar en marxa els altres dos equips catalans de la màxima categoria: el Sedis Cadí i el Femení Sant Adrià. Les lleidatanes tenen previstos quatre amistosos. Al seu pavelló jugaran contra el València i el Tolosa, i també aniran fins a Benasc per jugar un triangular amb l’Araski i el Mann Filter Saragossa. El tècnic Bernat Canut té l’única baixa de Richards, que avui ja ha rebut el transfer i arribarà a la Seu d’Urgell diumenge. Canut és optimista amb la plantilla: “Hem pogut renovar sis jugadores i les que hem fitxat són joves, sortides de la universitat però ens poden donar l’energia que busquem.”

Pel que fa al Femení Sant Adrià, farà entrenaments al matí –al pavelló Ricart els dimarts–, i a la tarda ho faran a la seva pista de joc, el Marina Besós. La debutant Glòria Estopà va començar ahir amb les baixes de Mariam Coulibaly, que arribarà en principi avui, i també de Minata Keita i Hailey Dunham. De moment l’equip adrianenc té previstos quatre amistosos: contra les japoneses del Denso (13 de setembre), contra el València (16), contra el Lima Horta (21) i contra el Cerdanyola (30) –si no tenen lliga catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)