NBA

Ricky: “Físicament, estic en el millor moment de la meva carrera”

Bàsquet. El base del Masnou considera que Navarro mereixia una millor sortida del Barça

Ricky Rubio assegura que físicament es troba “en el millor moment” de la seva carrera, després d’un estiu sense campionats de seleccions en què ha pogut treballar “al cent per cent”. Així s’ha expressat en la roda de premsa que ha ofert aquest matí, a Madrid, abans de viatjar als Estats Units per iniciar una nova temporada als Utah Jazz de l’NBA. “Han estat unes vacances diferents, he tingut temps per planificar. Ha estat un estiu molt positiu, físicament és el millor moment de la meva carrera. I mentalment també” ha manifestat el del Masnou.

Rubio ha qualificat el projecte del seu equip per a aquesta temporada com a “molt il·lusionant”, després que la passada campanya arribés a les semifinals de la Conferència Oest, on va caure davant els Rockets. “De la manera que vam acabar la temporada semblava que havíem fet molt, però crec que tenim encara més per donar”, ha sentenciat. Ricky ha explicat que aquest estiu ha comptat amb l’ajuda de l’exjugador internacional Raül López per millorar la seva tècnica i que ha treballat molt les seves cames per tal d’evitar lesions.

El base format al Joventut de Badalona compta a estar al Mundial 2019, que es disputarà a la Xina i, preguntat sobre la retirada de Joan Carles Navarro del FC Barcelona, no s’ha mossegat la llengua. “Ha tingut una sortida una mica complicada i em sembla que en Joan Carles es mereix moltíssim. Ho ha donat tot per al Barcelona, molts títols, i es mereixia una sortida a l’altura del que ha estat. Per a mi és un referent, com Epi, a la secció de bàsquet del Barcelona” ha manifestat Rubio, que va compartir vestidor amb Navarro al Barça dues temporades, entre 2009 i 2011.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)