ACB

Espectacle garantit

ACB. La Penya i el MoraBanc reviuen la semifinal de la Lliga Catalana i un duel que el curs passat es va decidir després de dues pròrrogues

El Divina Joventut intentarà aquest vespre continuar la festa que va fer en el tram final del curs passat, en què van aconseguir el miracle de la permanència. És un dia de retrobaments perquè serà el debut de Marko Todorovic en el seu retorn a Badalona; serà també el retrobament de Nico Laprovittola amb l’afició que el va convertir en el seu ídol i que pensava que no el veuria més, i amb un equip amb el segell de Carles Duran de ser intensos. Al davant, però, toparà amb un MoraBanc Andorra que arriba amb més nivell competitiu perquè ja ha jugat contra l’UCAM Múrcia i a la pista del Galatasaray a l’Eurocopa. Els d’Ibon Navarro tenen la baixa confirmada de David Walker, que els dona intensitat, però visiten una pista on el curs passat literalment van perdre un partit que tenien a la butxaca després de dues pròrrogues. També serà l’estrena al Palau Olímpic de les noves cares, Dawson, Morgan i Mathias, mentre que Duran pot disposar també de Birgander.

El duel d’avui és la repetició de la semifinal de la Lliga Catalana que fa tres setmanes va guanyar el MoraBanc a la Penya (83-75) al pavelló de Barris Nord de Lleida.

Harangody ho veurà

D’altra banda, el darrer fitxatge verd-i-negre, el pivot nord-americà, arriba aquest matí a Badalona i al vespre ja podrà viure en directe el debut del seu equip. Harangody podria debutar ja diumenge a la pista del Baxi Manresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)