ACB

Laprovittola sentencia el derbi per a la Penya (66-67)

ACB. Dos tirs lliures a 2,1 segons pel final decideix un final agònic a Manresa

El Divina Joventut ha saltat a la pista amb una mentalitat neta després de la derrota contra el MoraBanc i amb un Laprovittola que ja s’ha vist des del salt inicial que no repetiria un mal partit com divendres. L’argentí ha donat un recital i ha portat el ritme que ha volgut en tot moment (2-7). En el primer quart però els dos equips han estat desencertats en el tir amb moltes precipitacions: 3/13 el Manresa i 4/14 la Penya (8-12). Joan Peñarroya ha situat Lundberg per pressionar Laprovittola però sense resultat. Els de Carles Duran han augmentat però el seu nivell d’intensitat defensiva tapant els principals pilars dels de Joan Peñarroya i en atac els verd-i-negres han començat a estar encertats. La diferència s’ha disparat fins els 16 punts (21-37) arribant al descans amb un marcador sorprenent tenint en compte la igualtat del primer periode (23-37).

La sortida del vestidor dels manresans feia ser optimista perquè va arrencar amb un 6-0 que tornava l’emoció (27-37). Però ràpidament es va veure que Laprovittola no permetria la sorpresa i un triple de l’argentí va servir per tornar a donar una empenta a la Penya que en tres minuts havia tornat a agafar un màxim avantatge de 16 punts (32-48). Els de Joan Peñarroya no s’han sentit en cap moment còmodes en atac i amb molts dubtes sense trobar bones sensacions (36-51). Al darrer quart el Manresa no va llançar la tovallola i a 38 segons va ser capaç Renfroe de clavar un triple i posar màxima emoció al tram final (62-63). La Penya no va tenir encert en les últimes accions i en un final molt polèmic la Penya ha tingut la sort de cara. Sakho ha anotat dos tirs lliures a 7 segons pel final (66-65) i a dos segons pel final Laprovittola ha rebut una falta i ha sentenciat des del tir lliure. L’últim tir de Renfroe, molt forçat, no ha entrat. Derbi apassionant i victòria del Joventut contra un Manresa amb caràcter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)