ACB

Peñarroya enfonsa el MoraBanc en el seu retorn (77-82)

ACB. El Baxi Manresa ha arribat a dominar de 17 punts (49-66) tot i el gran partit d’Ennis (36 punts)

El Baxi Manresa, amb uns grans Vene (23 punts) i Lalanne (17), ha assaltat la Bombonera i ha superat el MoraBanc (77-82) tot i el partidàs d’Ennis (36). El gran heroi del matx ha estat Joan Peñarroya que abans del matx ha estat ovacionat pels aficionats andorrans després de vuit anys com a tècnic del MoraBanc. Peñarroya ha rebut un quadre amb una samarreta on hi posava Gràcies Joan i el número 300 dels partits que va dirigir al MoraBanc.

Quant al matx el Baxi Manresa ja ha avisat al primer temps donant molta guerra, anul·lant els referents ofensius dels andorrans i trobant en Vene el seu gran referent amb 14 punts. Els d’Ibon Navarro no han trobat bones sensacions i només Ennis amb 12 punts ha estat al nivell esperat (34-38). Al segon temps s’esperava la reacció andorrana però ha estat tot el contrari. El Baxi Manresa ha mostrat la seva ambició amb una sortida explosiva i ha culminat un parcial de 2-14 (34-44). Els del Bages han anat augmentant la diferència fins els 17 punts (49-66) i tot i que al tram final s’ha igualat el partit (72-76) els de Joan Peñarroya no han perdonat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)