NBA

Warriors i Celtics, ferms des del primer dia

Bàsquet. La NBA arrenca amb victòries dels dos grans candidats a disputar la final

  • VÍDEO: Els 32 punts de Curry
  • VÍDEO: Les cinc millors jugades de la nit

El canvi de conferència de LeBron James ha fet que Boston destroni Cleveland com a candidat a disputar la final aquesta temporada a l’Est i el primer partit de la fase regular l’enfrontava al segon favorit, amb permís de Toronto. Els Celtics han superat els 76ers amb comoditat per 105-87 amb 23 punts de Tatum i l’entrada en ritme de joc mica en mica de Gordon Hayward, que va patir una greu lesió fa un any quan debutava amb els verds. L’aler ha aportat 10 punts (4/12 tirs) en 25 minuts. Els millors dels visitants han estat com és habitual el pivot Joel Embiid, autor de 23 punts (9/21) i 10 rebots, i l’australià Ben Simmons, que ha sumat 19 punts, 15 rebots, 8 assistències, 4 pilotes robades i 2 taps.

L’altre favorit per arribar a la final és, òbviament, l’actual campió. Malgrat la baixa per lesió de Russell Westbrook, Oklahoma ha complicat la vida als Warriors, que s’han imposat per 108 a 100 amb 32 punts (5/9 triples), 8 rebots i 9 assistències d’Stephen Curry. Paul George ha mantingut OKC dins del partit amb 15 dels seus 27 punts al tercer quart, ben ajudat pel base alemany Schröder (21 punts i 7/19). L’ex del Barça Àlex Abrines ha aportat 8 punts (2/6 triples) en 23 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)