FEB

L’Avenida no té pietat del Cadí

CADÍ LA SEU 53 PER. AVENIDA 82

CADÍ LA SEU:Mehryn Kraher (16), Yurena Díaz (5), Andrea Vilaró (9), Georgina Bahi (8) i Merrit Hempe (11) -cinc-; Zuzanna Sklepowicz (0), Irati Etxarri (4), Ariadna Pujol (0), Maria Aijanen (0) i Shereesha Richards (0).P. AVENIDA:Adaora Elonu (10), Sílvia Domínguez (7), Elin Eldebrink (13), Erika de Souza (2) i Angelica Robinson (11) -cinc-; Arrojo (7), Asurmendi (9), Putnina (2), Laura Gil (9) i Givens (12).PARCIALS:15-18, 13-22, 16-15 i 9-27.COMENTARI:El Cadí la Seu no va tenir res a fer com a local contra el Perfumerías Avenida. L’equip català va resistir en el primer quart, però va davallar en el segon, amb un parcial de nou punts de desavantatge que deixava el partit en un clar 28-40 a favor de les castellanes en el descans. En la segona part es va repetir la història i el darrer acte va registrar un rotund 9-27, que va deixar el resultat final en el concloent 53-82.