FEB

El Quart imposa la seva llei en el derbi

Lliga EBA. L’equip de Carles Ribot guanya amb contundència un partit que estava empatat al descans (43-43) però en el qual el Salt es va acabar desinflant

SALT 68 QUART 96

CB SALT:Master, Pujolràs (8), Tapha, Carrera (17), Guillem (9) -cinc inicial-, Ferragut (2), Capell (2), Sima, Bernat (5), Juanola (20) i Grau (5). 16/35 de 2 (5 Carrera i 5 Juanola), 8/29 triples (3 Juanola, 2 Carrera, 1 Pujolràs, Guillem i Bernat), 30 rebots (10 Pujolràs) i 58 de valoració (19 Juanola).CB QUART-GERMANS CRUZ:Coderch (10), Mora (2), Èric Jiménez (24), Mois (3), Dos Santos (13) -cinc inicial-, Masllorens (8), Roger (2), Edu Jiménez (4), Bataller, Casadevall (13), Pau Vila (13) i Artacho (4). 25/39 de 2 (6 Dos Santos), 14/28 triples (6 Èric Jiménez, 3 Pau Vila, 2 Masllorens, 1 Coderch, Casadevall i Mois), 33 rebots (7 Dos Santos) i 99 de valoració (28 Èric Jiménez).PARCIALS:25-24, 18-19, 15-28, 10-25.ÀRBITRES:Sandra Sánchez i Bernat Verdejo.

6 0 6 427 519

El derbi gironí de la lliga EBA va reunir unes 400 persones al pavelló municipal de Salt en plenes Fires de Sant Narcís, i el que va acabar celebrant-les per la porta gran va ser un Quart que es va mostrar molt superior al rival després del descans. Això sí, el CB Salt, minvat per algunes baixes de pes com la del serbi Radojkovic, va vendre cara la seva pell i va signar una gran actuació en el primer temps, amb encert i aprofitant la tímida defensa del Quart, que es va oblidar completament de la faceta defensiva i va aguantar gràcies a la inspiració d’Èric Jiménez des de l’exterior. El bon joc interior del Salt va permetre als de Miquel Martínez arribar al descans empatant però els locals van desaparèixer en un segon temps en què els visitants van posar una marxa més en l’àmbit defensiu. El dia que Masllorens tornava a vestir la samarreta del Quart, el seu equip va mostrar la millor versió possible, amb jugades espectaculars, esmaixades de mèrit de Dos Santos, recuperacions clau de Casadevall, contraatacs letals finalitzats a la perfecció per Pau Vila i amb l’arma de sempre: un Èric Jiménez en estat de gràcia que va encistellar sis de nou triples. El Salt es va quedar totalment encallat en els 60 punts i no va ser capaç de superar la teranyina defensiva dels homes de Carles Ribot, que es van acabar agradant i van etzibar un correctiu als saltencs, tot i la bona imatge que havien ofert en els dos primers quarts.

Teníem tres baixes importants i no hem aguantat el seu ritme físicament més enllà del descans
Miquel Martínez
Entrenador cb salt
No podem estar contents amb els 20 primers minuts que hem fet. Bàsicament no hem defensat