ACB

Derrota d’una Penya amb dues cares (78-88)

Bàsquet. Els verd-i-negres han llançat a la brossa en el segon temps la gran feina dels dos primers quarts

Quarta derrota del Divina Seguros Joventut, que ha perdut al Palau Olímpic davant un Fuenlabrada que ha remuntat en l’últim període per endur-se el triomf. Els de Carles Duran ha fet un gran inici, , amb un parcial d’11-0 ha obert un forat que donava certa tranquil·litat als locals, que han tancat el primer quart amb un 22-10 a favor. En el segon període, un gran Nicolás Laprovittola ha guiat els verd-i-negres, que han arribat al descans amb un avantatge de 16 punts (42-26).

En la represa, el Fuenlabrada ha anat fent treball de formigueta i han baixat dels deu punts de desavantatge al final del tercer quart (64-57). En l’últim període, la Penya ha vist com els madrileny es posava per davant en el marcador per primer cop en el partit i, a còpia de triples, el Fuenlabrada s’ha acabat enduent el triomf de deu punts (78-88).

L’exlbaugrana Marc Garcia, ara al Fuenlabrada, ha estat el màxim anotador del partit amb 18 punts i 20 de valoració, mentre que Shawn Dawson, amb 17punts, ha estat el màxim anotador de la Penya.