FEB

El Quart signa el millor inici de la seva història

EBA. Un Quart erràtic en atac però sòlid en defensa s’endú el triomf a Valls i continua en la part més alta de la classificació

VALLS 55 QUART 68

CB VALLS NUTRION:Boada (5), Andreu (2), Besora (6), Ngomo (6), Edwards (12) -cinc inicial-, Llagostera (11), Fontanet (4), Gallart, Miguel (2), Marscionka, Barberà (7) i Mejías. 14/28 de 2, 6/22 triples (2 Besora), 9/12 tirs lliures, 33 rebots (6 Miguel i Ngomo) i 51 de valoració (16 Edwards).CB QUART GERMANS CRUZ:Roger (2), Bataller (12), Coderch (4), Mois (3) i Pau Vila (9), Masllorens (5), Edu Jiménez, Mora (7), Casadevall, Èric Jiménez (19), Artacho i Dos Santos (7). 16/43 de 2, 8/25 triples (3 Èric Jiménez), 37 rebots (7 Masllorens i Bataller) i 61 de valoració (23 Èric Jiménez).PARCIALS:14-15, 13-21, 11-10, 17-22.

El pavelló Joana Ballart de la ciutat de Valls serà recordat en la història del CB Quart. L’equip del Gironès va sortir victoriós d’un duel que va dominar de principi a fi i va posar, d’aquesta manera, el segell al millor inici de la seva història en les sis temporades a la lliga EBA, amb uns registres de 8-1.

El tècnic de l’equip, Carles Ribot, desconeixia la dada al final del partit, però es va mostrar molt content d’haver assolit aquesta fita.

En un matx molt més igualat del que indica el marcador final, el Quart es va mostrar molt erràtic en atac, sobretot en el tir de tres metres, i va compensar la falta d’encert exhibint una bona defensa, anul·lant el potent joc interior del Valls, que comptava amb jugadors de molta alçada a la pintura però va topar amb una bona versió defensiva dels homes de Carles Ribot. Al final del tercer període, el marcador es va ajustar i el Valls va reduir fins a dos punts el desavantatge, però en el moment clau el Quart va encistellar dos triples que van matar el partit. Amb aquest triomf, els del Gironès es mantenen ferms en el lideratge de la lliga EBA.