FEB

Se’ls escapa dels dits

EBA. El Quart falla el triple de la victòria al final de la pròrroga contra el Tarragona i cedeix el lideratge al seu rival per diferència de punts

TARRAGONA 77 CB QUART 75

CB TARRAGONA:Fernández (8), Duch (21), Zanca (15), Torres (19), Fernández –cinc–; Tugores (8), Sorolla (4), Guixens (2) i Loras. 21/42 de dos. 6/23 triples (4 Duch i 1 Fernández i Zanca). 17/28 tirs lliures. 39 rebots (13 Torres). 75 de valoració (19 Duch).CB QUART:Edu Jiménez (11), Bataller (7), Coderch (8), Martorell, Dos Santos (10) –cinc–; Masllorens (7), Serra (4), Mora, Casadevall (6), Èric Jiménez (19), Vila (3) i Artacho. 19/35 de dos. 11/37 triples (3 Èric i Edu Jiménez, 2 Coderch i Masllorens i 1 Vila). 4/12 tirs lliures. 36 rebots (10 Dos Santos). 67 de valoració (16 Dos Santos).PARCIALS:17-16, 17-20 (34-36), 15-13 (49-49), 15-15 (64-64) i 13-11 (77-75).ÀRBITRES:Oliver i Dimitrov.

El CB Quart va disposar d’un triple en els últims segons de la pròrroga per aconseguir la victòria a la pista del Tarragona. El llançament el va fer, net, Masllorens després d’una jugada ràpida de camp a camp, però la pilota no va entrar (77-75) i el Quart va perdre el lideratge de la taula en benefici del seu rival tarragoní, que té el mateix balanç però la diferència de punts a favor.

El partit enfrontava els dos primers classificats. Amb el dubte d’Èric Jiménez, que finalment va poder jugar i va acabar amb bons números, el Quart defensava el lideratge en solitari aconseguit la jornada anterior, però al davant tenia un dels màxims favorits de la categoria. L’enfrontament, si bé va acabar amb un resultat curt, va satisfer les expectatives generades. Igualtat absoluta i emoció fins al final. Els de Carles Ribot van arribar al descans dos amunt, sobretot gràcies al bon control del rebot. En l’últim quart, però, els locals van dominar aquesta faceta i, juntament, amb el seu encert en els tirs lliures (17/28) –el Quart, en canvi, va fer 4 de 12– van agafar el control del partit. Ja amb empat a 64, resultat amb què va acabar el temps reglamentari, els dos equips van tenir cada un llançament per guanyar. Primer, el Quart, i en els últims segons, el Tarragona, a qui la pilota li va sortir de la cistella.

La pròrroga va ser, de nou, igualada. El Quart va saber generar en els deu últims segons un llançament còmode de Masllorens des de la línia de triple, però no va entrar. El Quart jugarà l’últim partit abans de Nadal a la pista del Boet Mataró.