Eurolliga

Queralt Casas firma pel Sopron de Roberto Íñiguez

Eurolliga. L’equip hongarès és l’actual subcampió d’Europa

Pocs dies després de quedar-se sobtadament sense equip, Queralt Casas ja té nou destí fins al final de la present temporada. És el Sopron hongarès, vigent subcampió d’Eurolliga i que dirigeix a la banqueta Roberto Íñiguez, l’extècnic de l’Spar Citylift Girona.

Casas (1,80m, 1992) va iniciar la temporada al Carolo francès, amb el qual disputava també l’Eurolliga. Els seus registres eren bons a Europa (12 punts, 4 rebots i 4 assistències), però el club no acabava de funcionar a la lliga francesa (2-5) i la cúpula directiva va decidir fer un canvi d’estructura de plantilla que la va afectar directament. Es va prescindir de la bescanonina i, en el seu lloc, es va incorporar una interior, Géraldine Robert. A Sopron, Queralt Casas aspirarà a revalidar la lliga d’Hongria i tornarà a ser aspirant a la final a quatre. De moment, però, no ha arrencat bé i és sisè del seu grup, amb 2-3 de balanç.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)