FEB

El Salt tanca l’any com a cuer

EBA. Onzena derrota consecutiva per a un Salt que competeix però que no aixeca el cap

MARTORELL 75 SALT 62

CB MARTORELL:Catalán (17), Fernández (2), Valle (22), Ramon (12), Fusalba (1) -cinc inicial-, Tomeu (2), Fonolla (3), Ikka, Pujolreu (10), Llull (2) i Balaguer (4). 24/44 de 2 (6 Catalán), 3/15 triples (2 Valle i 1 Fonolla), 18/22 tirs lliures, 44 rebots (11 Ramon) i 91 de valoració (29 Valle).CB SALT:Ferragut, Capell (19), Sima (3), Carrera (2), Juanola (14) -cinc inicial, Pujolràs (6), Radojkovic, Fatty, Guillem (5), Bernat, Garcia (7) i Grau (6). 15/35 de 2 (3 Pujolràs i Grau), 6/23 triples (3 Juanola, 2 Capell i 1 Sima), 14/21 tirs lliures, 25 rebots (12 Juanola) i 44 de valoració (19 Juanola).PARCIALS:20-21, 16-9, 17-15, 22-17.COMENTARI:El Salt va ser capaç de jugar una bona primera meitat i de competir de tu a tu contra el Martorell. Amb intensitat defensiva i un bon nivell d’efectivitat, en el primer quart cap dels dos equips va cedir. Els locals van ajustar-se defensivament en el segon període i es van poder escapar en el marcador, però el Salt va tornar-li el cop en el tercer quart, va rectificar les seves errades, es va connectar altre cop amb el matx i va arribar a empatar 55-55 en el tram final. En l’últim quart, tres greus errades defensives del Salt van permetre al Martorell d’escapar-se en l’electrònic i, a remolc, l’equip d’Oriol Verdés va atacar massa precipitadament a la contra, fet que va provocar errades en el tir i accions forçades que van passar factura. D’aquesta manera, el Salt es manté cuer en la classificació i ja fa onze jornades seguides que no coneix la victòria tot i el canvi d’entrenador.