Eurolliga

El Barça talla la mala ratxa a Vitòria (70-77)

Eurolliga. Pangos sentència en el darrer quart el Baskonia en un gran partit de Ribas, Pustovyi i Seraphin

El Barça Lassa ha tallat la mala ratxa de resultats a l’Eurolliga on havia perdut cinc dels últims sis partits amb un solvent triomf a Vitòria (70-77). Els blaugrana han estat capaços de vèncer després d’una situació límit on el Baskonia semblava que trencava el partit (55-46). Però han reaccionat els de Pesic amb un parcial de 2-15 (57-61) i amb protagonistes poc habituals. Per una banda Pau Ribas (3 rebots, 5 assistències, 3 recuperacions), que havia quedat sense jugar en els últims partits, i en el joc interior la parella formada per Pustovoy (9 punts i 4 rebots) i Seraphin (14 punts) en un altre dia negre de Tomic (0 punts i -3 de valoració). En els darrers minuts el Barça Lassa ha sabut mantenir la calma i ha trobat en Kevin Pangos el seu millor director de joc assumint la responsabilitat amb cistelles determinants. Una cistella seva ha trencat el matx (62-73) davnat la impotència d’un Shengelia que no va tenir el dia amb 8 punts i 3/9 tirs de camp. La setmana vinent el Barça rebrà l’Efes al Palau Blaugrana i podria fer-ho de nou entre els vuit millors.