FEB

S’acaba la ratxa del Cadí

Bàsquet. Lliga femenina. L’equip de la Seu encaixa un parcial de 25-7 en l’últim quart i deixar escapar la victòria en un partit en què ha arribat a dominar de 19 punts en el tercer quart

El Cadí ha començat l’any amb una derrota a la pista de l’Ensino de Lugo (78-69) que trenca una ratxa de set victòries de l’equip a la Lliga Femenina, que li havien permès assegurar-se ser cap de sèrie a la copa. L’equip ha català ha controlat el partit fins ben entrat el tercer quart, on ha aconseguit la seva màxima diferència (35-54). A partir de llavors les locals han capgirat la dinàmica del i en l’últim quart han passat per sobre de les jugadores de la Seu amb un parcial demolidor de 25-7 amb O’Dwyer (18 punts), Salvadores (15) i Nyngifa (12) com a destacades.