FEB

El Quart venç amb bones sensacions

Bàsquet. Lliga EBA. En el tercer període va distanciar l’Olivar després d’una primera meitat ajustada

QUART 93 OLIVAR 72

CB QUART-GERMANS CRUZ:Maslllorens (8), Serra (14), Bataller (7), casadevall (4) i Eric Jiménez (13) –cinc inicial–; Eduard Jiménez (3), Coderch (14), Mora (4), Martorell (3), Vila (9), Artacho i Dos Santos (14). 29/44 de 2 punts. 10/27 triples (3 Coderch, 2 Masllorens i Vila, 1 Eduard Jiménez, Bataller i Eric Jiménez). 5/8 tirs lliures. 28 rebots (7 Matos). 24 assistències (5 Eric Jiménez). 107 valoració (24 Dos Santos).ANAGAN OLIVAR:Pradilla (15), Lobaco (14), Krejci (6), Ascanio (13) i Garcia (5) –cinc inicial–; Etxeguren, Corrales, Urdiain (12), Andersson (2), Martínez, Calvo (2) i Cera (3). 13/29 de 2 punts. 7/26 triples (2 Lobaco i Urdiain, 1 Pradilla, Garcia i Cera). 32 rebots (7 Ascanio). 6 assistències. 64 valoració (22 Lobaco).PARCIALS:17-25, 26-17 (43-42), 29-19 (72-61) i 21-11 (93-72).

El Quart Germans Cruz es va retrobar amb la victòria en la lliga EBA després de dues derrotes seguides i ho va fer recuperant bones sensacions amb vista a les tres pròximes setmanes, en què ha d’afrontar dos partits molt complicats i la final a quatre de la lliga catalana. L’Olivar va mostrar el seu bon joc i el talent dels seus joves jugadors en el primer quart en que va agafar avantatge i va fer mal a la defensa local anotant 25 punts. El Quart va saber millorar en defensa i va aconseguir arribar al descans un punt per sobre, 43-42.

La transformació de l’equip desprès del descans va ser clara i en el tercer quart els locals van jugar molt bé i es van distanciar en el marcador. El Quart va agafar un marge de 10 punts que va mantenir fins al començament del darrer període, en què el va ampliar. L’Olivar va cedir en els darrers deu minuts i el Quart va obtenir una nova victòria, que el manté segon.