FEB

El Cadí, contra l’Araski, i l’Spar Citylift Girona, contra el València, en els quarts de la copa

Lliga Femenina. La cita es disputarà a Vitòria del 28 de febrer al 3 de març

Els dos equips catalans ja tenen traçat el camí en la fase final de la copa femenina, que es disputarà del 28 de febrer al 3 de març a Vitòria, i tots dos es podrien trobar en una hipotètica semifinal. El sorteig, molt accidentat perquè s’han fet públics fins a tres quadres diferents, s’ha fet aquest migdia a la localitat basca.

Els dos equips del país jugaran els quarts el dijous 28 de febrer. L’Spar Citylift, contra el València, rival curiosament de les gironines el diumenge a Fontajau en la Lliga Femenina; i el Cadí la Seu, contra l’Araski, l’amfitrió de la cita. En cas de guanyar els seus respectius partits, es veurien les cares en la semifinal de dissabte al migdia (13 h). El divendres 1 de març, es disputaran els altres dos partits de quarts, Avenida-Al-Qázeres i Gernika-Guipúscoa. En el seu cas, la semifinal seria dissabte a la tarda (17 h). La final està programada pel diumenge 3 de març al migdia (13 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)