NBA

La crisi als Grizzlies de Marc Gasol s’agreuja

Bàsquet. NBA. Encaixa la novena patacada en els darrers deu partits i ja és a sis triomfs del ‘play-off’; Doncic és el tercer més votat per l’All-Star

Els Grizzlies de Marc Gasol continuen en caiguda lliure i van encadenar la novena derrota en els últims deu partits, que els ha portat fins al penúltim lloc de la conferència oest, a sis triomfs ja de les posicions de play-off. Els de Memphis van perdre a casa, al FedExForum (101-111), contra els Bucks d’Antetokunmpo (27 punts). El de Sant Boi va fer 14 punts, 4 rebots i 5 assistències. Els campions s’han alliberat i van encadenar el sisè triomf, contra els Pelicans (147-140), el dia abans que debuti Cousins. 41 punts de Curry amb 9/17 triples i 30 de Durant i rècord de triples entre tots dos equips (43). Va quedar sense premi, tot i anotar 58 punts, Harden, en perdre contra els Nets (142-145) en la pròrroga. D’altra banda, ahir al vespre es va jugar a Londres el Knicks-Wizards (100-101).

Doncic, tercer més votat

Els Spurs de Pau Gasol (12+4) van superar els Mavs (101-105) de Doncic (25+8+8), als quals van remuntar 19 punts. L’eslovè va ser notícia ahir en ser el tercer més votat per l’All-Star després del tercer recompte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)