ACB

Bombonera infranquejable

ACB. El MoraBanc i el Divina Joventut arriben en ratxa a un duel clau pel ‘play-off’ en un escenari on els verd-i-negres no guanyen des de fa 24 anys

La Bombonera del Principat d’Andorra viurà aquest vespre un partit amb molts al·licients, però sobretot el principal és el camí dels dos equips cap al play-off. La Penya és conscient que una hipotètica victòria la deixaria a tres victòries dels andorrans, una renda important tenint en compte que és un rival directíssim tot i quedar encara mitja temporada. El basket average és ara mateix per als d’Ibon Navarro, que van vèncer al Palau Olímpic per 65-75. Per al MoraBanc també és un partit determinant perquè un triomf suposaria guanyar el basket average al Divina Joventut i pressionar-lo a una sola victòria. Els andorrans no poden fallar més després d’haver quedat fora del torneig del KO. A més, dimecres tenen a Kazan un partit determinant per intentar acabar primers de grup a l’Eurocopa i poder tenir el factor pista a favor als quarts.

Tots dos, en ratxa

El duel arriba en un moment de màxima confiança dels dos equips. Un xoc de ratxes positives. El MoraBanc encadena sis victòries a l’Eurocopa, en què està imbatut a la Bombonera (6-0), i a l’ACB ha aconseguit quatre victòries en els últims cinc partits. El Divina Joventut també està en ratxa i ha aconseguit cinc triomfs en els últims sis enfrontaments que li han servit per obtenir el bitllet per a la copa. Per als verd-i-negres és baixa Dawson, lesionat al genoll, mentre que el MoraBanc recupera Vittali, amb gastroenteritis aquesta setmana. Serà també un duel especial per a Jerome Jordan, que el curs passat va ajudar a salvar la Penya del descens i ara juga a Andorra, juntament amb l’ex-Joventut Shurna.

La Penya no hi guanya des del 1995

Per veure l’última victòria del Joventut a la pista de l’Andorra, que era la mateixa que ara, ens hem de remuntar a la temporada 1995/1996 quan l’equip dirigit per Joaquim Pistol Costa va guanyar per 88-93, amb 25 punts de Randy White, 23 de Villacampa i 20 d’Anicet Lavodrama. El Festina Andorra l’entrenava Edu Torres. Des de llavors els andorrans han guanyat els quatre duels que han jugat al Principat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)