FEB

El Quart no té un dia lluït, però se’n surt

EBA. Partidàs de Jordi Bataller, determinant portant el pes ofensiu i dirigint l’equip

MARTORELL 64 QUART 66

CB MARTORELL:Catalán (12), Maki (13), Pujolreu (7), Llull (13), Fusalba (2) –cinc–; Tomeu (6), Fonolla (6), Fernández i Balaguer (5). 17/39 de 2, 9/26 triples (3 Maki i Llull, 2 Catalán i 1 Fonolla), 3/8 tirs lliures, 32 rebots (10 Pujolreu), 12 assistències i 59 de valoració (14 Catalán).QUART GERMANS CRUZ:Bataller (21), Edu Jiménez (11), Vila (4), Masllorens (5), Serra (12) –cinc–; Coderch, Mora, Èric Jiménez (9), Martorell, Artacho (2) i Cuadrado (2). 23/47 de 2, 4/14 triples (3 Bataller i 1 Èric Jiménez), 8/13 tirs lliures, 33 rebots (7 Bataller), 12 assistències (4 Bataller) i 67 de valoració (36 Bataller).PARCIALS:18-13, 19-23 (37-36); 15-16 (52-52) i 12-14 (64-66).COMENTARI:En partit avançat a la jornada disputat ahir, el Quart va imposar-se a la pista del Martorell, en un partit gris i en què va estar molt lluny de la seva millor versió. Des del principi va anar a remolc dels locals, que no van fer fàstics a les concessions defensives que els feien els de Carles Ribot. Amb tot, no van disposar mai d’avantatges importants en el marcador fins al final del tercer parcial (52-44). Va ser en aquest punt quan els visitants, recolzats en una zona, van recuperar-se i van entrar en el darrer amb empat (52-52). A partir d’aquí, el Quart va millorar les seves prestacions i, amb la inspiració de Jordi Bataller –va acabar amb 21 punts amb 7/10 tirs de camp, 4 assistències, 4 recuperacions i cap pilota perduda en 33 minuts–, va adquirir el comandament. L’acompanyaria Roger Serra i, en defensa, la solidesa de Pau Vila i Edu Jiménez, van acabar d’empènyer els visitants cap a la tercera victòria seguida, que posa pressió al líder, el Tarragona.