ACB

És el lloc i és el moment

Bàsquet. ACB. El Divina Joventut rep el Madrid en un Palau Olímpic ple a vessar amb els verd-i-negres conscients que estan preparats per al gran repte

El Palau Olímpic més ple de la temporada espera aquest vespre el vigent campió d’Europa, que arriba a la cita després de superar el Fenerbahçe a l’Eurolliga. Els verd-i-negres, encara sense el darrer fitxatge Thad McFadden, que aterra avui a Badalona però que no jugarà, estan amb la màxima confiança després de la temporada que estan fent i d’una ratxa espectacular en els últims nou partits, dels quals n’han guanyat set. Això els ha portat a la quarta posició. L’únic dubte és Marko Todorovic, amb una tendinitis a l’espatlla dreta, però que acabarà jugant. La Penya i el Madrid es tornaran a veure les cares després de fer-ho fa només dues setmanes en les semifinals de la copa, on els verd-i-negres van pagar l’esforç d’haver superat el Baskonia 24 hores abans. El factor Palau ha de ser important tenint en compte que serà la millor entrada del curs. Ahir ja s’havien venut tantes entrades que ha calgut treure algunes lones de la part de la tercera graderia. El tècnic, Carles Duran, és conscient del potencial del Madrid, però no renuncia a res: “Som ambiciosos i estem jugant a un bon nivell; amb la nostra gent podem guanyar.”

El videomarcador, no

El que no podrà ser present en aquest partidàs és l’espectacular videomarcador que s’instal·larà al Palau Olímpic. Inicialment es volia tenir a punt per avui, però no ha estat possible i s’estrenarà contra el Breogán en el següent partit a Badalona.

LA PRÈVIA

Ens queden set partits a casa i són clau; volem fer feliç la nostra gent i no fallarem
Carles Duran
TÈCNIC DEL DIVINA JOVENTUT
En la copa ens van guanyar, però davant la nostra gent volem fer-ho al millor possible
Marko Todorovic
PIVOT DEL DIVINA JOVENTUT

El Manresa vol continuar la festa al Congost

El Baxi Manresa vol continuar la festa aquest vespre (20.30 h) al Nou Congost. Els de Joan Peñarroya reben l’Obradoiro, un equip que vol guanyar per situar-se a un triomf de les posicions de play-off. En cas de guanyar, el Baxi Manresa trauria tres victòries als gallecs. Moncho Fernández només té la baixa de Maxime de Zeeuw i tornen dos vells coneguts com són David Navarro, Albert Sàbat i Nacho Llovet. D’altra banda, ahir el club manresà va presentar el seu nou web molt més modern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)