ACB

El Baxi Manresa perd la pilota guanyadora (83-86)

ACB. Havia empatat (83-83) després de remuntar 15 punts (50-65)

El Baxi Manresa ha vist frenada la seva ratxa en perdre al Nou Congost (83-86) contra un Burgos que encadena la seva quarta victòria als últims cinc partits. Els de Joan Peñarroya han remuntat (83-83) un partit que perdia de 15 punts (50-65) però en un final igualat els manresans, amb 83-84 han fet un camp enrere en una mala entesa entre Lundberg cap a Ryan Toolson que ha valgut el partit. Amb 83-86 i 1 segon per jugar-se Toolson, molt forçat, ha intentat el triple per forçar la pròrroga però el llançament no ha entrat.

A la primera part els manresans han sortit llançats en la línia de tota la temporada i han agafat un màxim avantatge de nou punts al final del primer quart (20-19). Però el Burgos ha augmentat la seva intensitat defensiva i ha trobat en el brasiler Benite el seu gran referent amb 13 punts ben secundat per un Huskic que ha donat guerra dins la pintura (6 punts i 5 rebots). Els de Joan Peñarroya han vist com només començar el segon quart s’ha igualat el matx (23-23). Els de San Epifanio s’havien tret ja la pressió i això li ha permès arribar al descans amb la màxima diferència (39-43).

Al segon temps el Baxi Manresa ha continuat sense trobar els seus referents amb Murphy sense anotar cap punt. El Burgos, amb un Sutton espectacular, ha fet una estirada en el marcador per agafar una màxima diferència de 15 punts (50-65). Semblava que no era el dia dels de Joan Peñarroya però va despertar l’orgull i el caràcter manresà. Els del Bages van trobar per fi Murphy que amb tres triples consecutius seus va tornar a posar-se dins el matx (72-75 a 4:14 pel final). El Manresa va continuar creient i a 22 segons pel final Fisher ha empatat des del tir lliure (83-83). En l’última possessió, després d’un tri lliure del Burgos (83-84), els manresans han fet un camp en enrere definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)