NBA

Ricky lidera els Jazz (107-91) amb dobles figures

NBA. El base d’El Masnou ha anotat 18 punts i ha repartit 11 assistències i situa la sèrie 1-3

Ricky Rubio ha liderat els Jazz en el quart partit de la sèrie contra Houston (107-91) amb una exhibició de direcció i d’anotació (18 punts i 11 assistències) i evitant l’eliminació del seu equip (1-3) . El base d’El Masnou ha tingut bones sensacions des del salt inicial enmig dels rumors que podria ser el seu darrer partit amb la samarreta dels Jazz. El Vivint Smart Home Arena però ha vist com Donovan Mitchell s’ha mostrat intractable en el tir exercint de referent de l’equip amb 31 punts ben secundat per Jae Crowder (23). Pels de Houston el millor han tornat a ser James Harden (30 punts) i Chris Paul (23 punts, 8 rebots i 7 assistències). Ara la sèrie es trasllada al Toyota Center on els Rockets poden decidir la sèrie.

D’altra banda, els Bucks de Pau Gasol -lesionat- ja són a la semifinal de la Conferència Est on s’enfrontaran als Celtics, que també van eliminar els Pacers per 4-0. Els de Milwaukee han abussat dels Pistons al Little Caesars Arena de Detroit (104-127) i ensorrat un contundent 4-0. El partit s’ha trencat en el tercer quart quan els Bucks han fet un parcial de 23-39 i ha enfonsat la resistència d’uns Pistons que al descans dominaven 62-56. El millor dels de Milwaukee ha estat Antetokounmpo amb 41 punts i 9 rebots mentre pels locals Reggie Jackson ha anotat 26 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)