NBA

Els Raptors assalten Philadelphia (96-101)

NBA. Espectacular Marc Gasol (16 punts) ofegant Embiid i exhibició de Leonard (39 punts i 14 rebots)

Els Raptors de Marc Gasol han igualat la semifinal de la Conferència Oest (2-2) en assaltar Philadelphia i recuperar així el factor pista a la sèrie (96-101). Els de Toronto han trencat un partit molt igualat a un minut pel final amb un triple de l’estrella del matx: Kawhi Leonard. L’exSpurs ha fet una exhibició en tota regla acabant amb 39 punts i atrapant 14 rebots. Marc Gasol ha estat espectacular no només ofegant Embiid (11 punts) sinó que, a més, ha sumat 16 punts, ha atrapat cinc rebots i ha repartit tres assistències. També ha destacat el treball del suplent -jugant 32 minuts- Serge Ibaka fregant les dobles figures (12+9). Siakam, amb molèsties físiques, no ha destacat com en d’altres partits (9 punts). Pels Sixers el millor ha estat Jimmy Butler amb 29 punts i 11 rebots. El cinquè partit serà la matinada de dimecres (2 h) ja a l’Scotiabank Arena de Toronto.

D’altra banda, els Nuggets, on hi entrena el català Jordi Fernández, també ha empatat la sèrie contra els Blazers (2-2) en vèncer a Portland al Moda Center (1112-116). La clau del partit ha estat en el tercer quart quan els Nuggets han remuntat nou punts de desavantatge i s’han posat per davant i els Blazers han notat la pressió. Pels visitants l’estrella ha estat Jamal Murray (34 punts) ben secundat per Paul Millsap (21 punts i 10 rebots) i triple doble de Nikola Jokic (21 punts, 12 rebots i 11 assistències). Pels de Portland CJ McCollum ha fet 29 punts i Damian Lillard 28 però amb un 2/7 en triples. El cinquè partit, la matinada de dimecres (4.30 h) al Pepsi Center.