NBA

Els Raptors assalten l’Oracle Arena (109-123)

NBA. Curry fa un partit galàctic (47 punts) però els de Marc Gasol (17) recuperen el factor pista

Els Raptors de Marc Gasol (17 punts, 7 rebots i 4 assistències en 26 minuts de joc) han recuperat el factor pista a la sèrie final de l’NBA al millor de set partits després d’assaltar els Warriors a l’Oracle Arena (109-123). Els canadencs han dominat tot el partit després d’un primer quart on han anotat 36 punts (29-36) i mai han deixat d’anar per davant. Els Raptors es situen 2-1, a dues victòries de l’anell, i el quart partit tornarà a ser a la pista dels Warriors la matinada de divendres a dissabte (3 h).

Els campions, que han tingut la baixa ja coneguda de Kevin Durant, se li ha afegit la de Klay Thompson i de Kevon Looney. Això ha fet que Stephen Curry s’hagi hagut de multiplicar fins el punt de fer un partit galàctic (47 punts, 8 rebots i 7 assistències) però insuficient per guanyar. Curry tot sol no pot superar uns Raptors que precisament són un equip. El cinc titular dels canadencs ha arribat o superat els 17 punts en un joc coral de primer ordre. L’exManresa i exHospitalet Serge Ibaka ha fet sis punts i ha atrapat cinc rebots en 16 minuts de joc. El màxim anotador ha estat Kawhi Leonard amb 30 punts i Kyle Lowry n’ha fet 23. Pels Warriors Draymond Green és l’únic que ha secundat Curry amb 17 punts, 7 rebots i 4 assistències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)