NBA

Marc Gasol no serà agent lliure i seguira als Raptors

Bàsquet.

El pivot català Marc Gasol, que aquest estiu es convertirà en agent lliure, ja té decidit quedar-se amb l’opció de jugador per a la temporada del 2019-20 per 25,6 milions de dòlars i tornarà amb el seu actual equip dels Raptors de Toronto, actuals campions de l’NBA, segons diverses fonts periodístiques.

Gasol podria haver estat un agent lliure sense restriccions quan comenci el nou any de la lliga el diumenge, però en canvi jugarà la temporada final d’un contracte que havia signat amb el seu anterior equip dels Grizzlies de Memphis per 113.200.000 dòlars.

La continuïtat de Gasol amb els Raptors és una bona notícia per als campions de lliga, que estan a l’espera de conèixer la decisió final de l’aler estrella Kawhi Leonard, que també serà agent lliure sense restriccions i tot sembla indicar que deixarà l’equip per anar-se’n amb Los Angeles Clippers. El pivot internacional de 34 anys va arribar a Toronto al febrer mitjançant el traspàs dels Grizzlies, franquícia a la qual va pertànyer durant les seves primeres 10 temporades en la NBA.

Encara que les estadístiques del jugador de Sant Boi van baixar de manera considerable en l’apartat individual en l’última temporada, la seva presència amb els Raptors el va convertir en un dels jugadors clau en el triomf que van aconseguir en proclamar nous campions de la NBA i aconseguir el seu primer títol de lliga.

Gasol va reduir els seus minuts de joc amb els Raptors, però va fer gala de la seva experiència i joc defensiu sempre en els moments decisius durant els playoffs, incloses la sèrie de les Finals de la NBA, que van guanyar per 4-2 als Warriors de Golden State .

El mitjà dels germans Gasol va acabar els 26 partits que va jugar amb els Raptors, 19 de titular, durant la temporada regular, amb unes mitjanes de 9,1 punts; 6,6 rebots; 3,9 assistències i 24,9 minuts per partit.

Molt lluny de les mitjanes de 15,7 punts; 8,6 rebots i 4,7 assistències en 33,7 minuts per partits que va aconseguir en els 53 partits que va jugar amb els Grizzlies, tots de titular. En 11 temporades en la NBA, Gasol té mitjanes en la seva carrera de 15 punts; 7,7 rebots i 3,4 assistències, i ha estat seleccionat tres vegades al Partit de les Estrelles, ha guanyat el premi de Jugador Defensiu de l’Any i ell i Pau Gasol són els dos únics germans que han guanyat títols de la NBA.

Pau ho va fer dues vegades amb Los Angeles Lakers i també són els dos primers estrangers que ho aconsegueixen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)