ACB

El Barça oficialitza la renovació d’Heurtel

Bàsquet. El base francès, vital aquest curs, ha signat un contracte per dues temporades, fins al 2021, amb l’opció de prorrogar-lo un any més

“Hola a tots culers! Avui és un dia molt important per a mi! Continuaré almenys dues temporades més al club en el qual vull estar. Amb la gent que vull estar i a la pista on vull jugar! El Palau! Cordeu-vos els cinturons! La temporada vinent més i millor.” Aquest el missatge que va penjar ahir a la xarxa el base francès Thomas Heurtel per celebrar la seva renovació amb el Barça, que havia avançat fa alguns dies aquest rotatiu. El francès ha signat, segons va anunciar el club de manera oficial, per dues temporades, fins al 2021, amb opció de prorrogar el contracte una temporada més. Heurtel, de 30 anys, ha completat la seva millor temporada al Barça i ha fet un final de temporada espectacular, en què ha estat una peça clau de l’equip. Encara que es va parlar molt de la seva sortida del Barcelona després de la suposada oferta feta pel club blaugrana al base grec del Fenerbahçe Kostas Sloukas, serà una peça bàsica en el nou projecte.

En les dues temporades que ha jugat com a blaugrana, ha aconseguit dues copes i en totes dues ha estat nomenat l’MVP de la competició. En la del 2018, a Las Palmas de Gran Canària, va aconseguir unes mitjanes de 13,6 punts, 10 assistències i 18,3 de valoració. En la copa del 2019 Heurtel va ser també el millor jugador amb 16,6 punts, 4,3 assistències i 16 de valoració mitjana.

En els dos cursos com a blaugrana, ha disputat un total de 153 partits entre Lliga Endesa, Eurolliga, copa del Rei i supercopa, amb mitjanes de 10,8 punts a Europa i de 12,9 punts a la lliga.

Cal destacar, a més, que en els play-off d’aquest any ha protagonitzat grans actuacions: 19,6 punts i una valoració de 20, a banda d’actuacions individuals per recordar, com els 30 punts en el segon partit de la final, a Madrid, o el 44 de valoració a la pista del Divina Seguros Joventut en els quarts de final gràcies als seus 32 punts i 9 assistències.

Un equip que ja fa patxoca

La continuïtat d’Heurtel s’afegeix a les renovacions del tècnic Svetislav Pesic –per dues temporades– i de Victor Claver i l’ampliació de contracte fins al 2023 d’Adam Hanga. Tot plegat, en el marc d’un projecte que il·lusiona. El club ha contractat dos jugadors de primer nivell com el montenegrí nacionalitzat espanyol Nikola Mirotic, l’escorta nord-americà Corey Higgins (CSKA) i el pivot també nord-americà Brandon Davis (Zalguiris Kaunas), fet que fa pensar que, aquest any sí, el bloc serà competitiu al més alt nivell. Després de diverses temporades de travessia pel desert, molts canvis i poca identitat salvades per les dues copes de Pesic, tot sembla indicar que el Barça podrà lluitar per tots els títols i tindrà més possibilitats de tornar a jugar la final a quatre de l’Eurolliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)