FEB

Jordi Trias, designat MVP de la LEB Plata

Bàsquet. El gironí deixa entreveure que aquesta hauria pogut ser la seva darrera temporada en actiu: “ara mateix ho veig lluny”

Jordi Trias (2,06 m. 1980) és el millor jugador de la LEB Plata 2018-19, segons la FEB. L’aler pivot de Fornells de la Selva, que va arribar al Bàsquet Girona a la desena jornada de la primera fase i va jugar 24 partits amb la samarreta del club de Marc Gasol, repeteix guardó després de ser l’MVP de la LEB Or l’any abans amb el Manresa, que acabaria pujant a l’ACB.

“A nivell personal ha estat una temporada molt emotiva per tot el que ha suposat tornar a jugar a Fontajau. Allà hi vaig començar la meva carrera fa vint anys i poder-hi tornar m’ha permès tornar a coincidir amb la gent d’aquella primera etapa” diu Jordi Trias, que posa en valor la tasca de Marc Gasol a Girona.

L’interrogant

“A dia d’avui no puc donar una resposta concreta sobre el meu futur tot i que ara mateix em veig lluny de seguir jugant... Fa setmanes que estic parlant amb el club perquè ells volen que segueixi, però com he fet cada any, vull ser honest a l’hora de prendre la decisió que, a dia d’avui, començo a tenir una mica més clara” afirma el dorsal quatre del Bàsquet Girona, que ja ha anunciat la incorporació d’Albert Sàbat i que ha renovat el també director de joc, Sergi Costa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)