FEB

Jordi Trias, l’últim MVP?

Bàsquet. El gironí, designat el millor de LEB Plata, es qüestiona acceptar l’oferta del club de Marc Gasol: “No puc donar una resposta concreta”

Jordi Trias (2,06 m, 1980) és, des d’ahir i de manera oficial, el millor jugador del curs 2018/19 a LEB Plata. L’aler pivot de Fornells de la Selva, que va debutar amb el Bàsquet Girona en la desena jornada amb una valoració de 46, ha estat designat l’MVP de la competició per la FEB.

Ho acrediten 14 punts, 9,6 rebots, 4,3 assistències, 5 faltes rebudes i 21,6 de valoració amb unes estadístiques millorades de la segona a la primera fase en tots els apartats menys en valoració (de 22,6 a 20,7 en dos minuts i mig més per partit). MVP de la conferència est de LEB Plata (22,58) i del grup d’ascens (20,67), va establir el sostre d’anotació (31, jornada 14) i de taps (5, en la 12) i, sobretot, va liderar l’equip fins a la classificació per disputar l’ascens. El guardó s’afegeix al del curs anterior, a Manresa quan va ser escollit el millor de LEB Or.

“En l’aspecte personal ha estat una temporada molt emotiva per tot el que ha suposat tornar a jugar a Fontajau. Allà hi vaig començar la meva carrera fa vint anys i poder-hi tornar m’ha permès coincidir de nou amb la gent d’aquella primera etapa”, diu a la FEB Jordi Trias, que lloa la tasca de Marc Gasol a Girona. El gironí va jugar a l’ACB fins al 2016 amb el València i, després, va passar un curs al Barça B i el següent a Manresa, també a LEB Or.

L’interrogant

“Ara per ara no puc donar una resposta concreta sobre el meu futur tot i que ara mateix em veig lluny de poder continuar jugant”, afirma qüestionat sobre què farà el curs que ve. I hi afegeix: “Fa setmanes que estic parlant amb el club perquè ells volen que segueixi, però com he fet cada any, vull ser honest a l’hora de prendre una decisió que, a dia d’avui, començo a tenir una mica més clara.”

“En atac ens va faltar entendre millor el joc però l’equip ho va contrarestar sent una de les millors defenses”, afirma sobre la clau per assegurar la permanència, primer, i entrar a l’ascens, després. “Potser ens va faltar una mica més de talent per estar més amunt”, assegura Jordi Trias, MVP de la jornada en el seu debut (46) i en la 14 (40).

Trias va debutar a l’ACB amb el Casademont. Després d’un curs a Múrcia, va tornar a casa fins que el 2004 va fitxar pel Barça, on va guanyar entre altres la segona Eurolliga del club el 2010. Després va jugar dos anys al Joventut, i a l’Andorra (un a LEB Or i el següent a l’ACB) abans de fitxar pel València (2015/16).

LA REFLEXIÓ

“Vull ser honest per prendre una decisió que començo a tenir més clara”

Sergi Costa, la primera renovació

“Girona, ens veiem de nou a Fontajau. Som-hi!” Amb aquest missatge al compte oficial de Twitter del Bàsquet Girona Sergi Costa (1,91 m, 1996) anuncia la seva renovació per al segon projecte del club a Plata. El badaloní, que va arribar fa un any de la LEB Or (Palma), ha fet 6,5 punts (23/77 triples), 3,3 rebots, 3 assistències i 9 de valoració en 23 minuts per partit en la primera fase de la lliga i, en la d’ascens, 11,5 (27/61 triples)3 rebots, 3,5 assistències i 12 de valoració en 27:40. El Girona té confirmats, per a l’equip que seguirà dirigint Àlex Formento, el base badaloní i el llagosterenc Albert Sàbat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)