ACB

Dejan Todorovic, reforç per al MoraBanc Andorra

Bàsquet. “Esperem que tingui un gran impacte i molt protagonisme en el nostre joc” diu el mànager del club, Francesc Solana

El BC MoraBanc Andorra ha tancat la incorporació per una temporada de l’aler serbi Dejan Todorovic que arriba procedent de l’UCAM Múrcia.

Todorovic té 25 anys, fa 1.96 m i és internacional amb Sèrbia. Arriba amb ganes de reivindicar-se després d’una temporada difícil en la que només va jugar dos partits per una greu lesió de genoll en la pretemporada.

Abans, Dejan Todorovic (serbi però nascut a la localitat bosniana de Mrkonjic Grad) havia completat la seva formació a l’Unicaja de Màlaga amb el que va debutar a Lliga Endesa i Eurolliga el curs 2013/14. Les 4 temporades posteriors les va jugar amb el Bilbao Basket mostrant sempre una evolució constant en el seu joc culminada la 17/18 en la que va acreditar uns números espectaculars de 24 minuts, 10.8 punts, 2.9rebots, 1.4 assistències i 1.7 pilotes recuperades per partit.

El descens de Bilbao el va portar a Múrcia on la mala sort no el va permetre continuar amb una progressió, que un cop recuperat, vol reactivar a Andorra.

“És un jugador que ve a desenvolupar un paper molt important en el nostre equip” afirma el mànager general del MoraBanc Andorra Francesc Solana, que ho completa exposant que “surt d’una lesió però abans havia fet un pas endavant en el seu joc i ara tenim la seguretat que està en les millors condicions”.

Solana afegeix que “aquest estiu està previst que formi part de la selecció de Sèrbia i nosaltres esperem que tingui un gran impacte i molt protagonisme en el nostre joc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)