ACB

‘Arrivederci’ Vitali i benvinguts Hannah i Ferrari

Bàsquet. ACB. L’italià fitxa pel Sàsser després de rescindir l’any que li quedava de contracte

El Baxi Manresa i el MoraBanc es van moure ahir en el mercat. Els manresans fan una aposta per un rookie com Frankie Ferrari, que ha fet la lliga d’estiu de l’NBA amb els Jazz i que ve directament de la NCAA, la lliga universitària, on jugava amb San Francisco, on ha fet unes mitjanes de 14,7 punts i 5,6 assistències. Farà parella amb Dani Pérez. Al conjunt de Pedro Martínez li queda un pivot per fitxar i per tancar la plantilla després de cedir un any més el jove Dani García a l’Osca, igual que el curs passat, i David Òrrit estarà al vinculat al Barberà, a EBA. D’altra banda, l’exbase del Manresa Sergi García, que estava cedit pel València, jugarà al Rasta Vechta alemany.

Andorra es mou

Ahir va anunciar dos moviments a la vegada. Primer, la sortida de l’italià Michele Vitali, a qui li quedava un any més de contracte. Ha fitxat pel Sàsser italià després de no complir les expectatives del seu fitxatge tot i fer 7,2 punts de mitjana. I després es va fer oficial la incorporació per a les tres pròximes temporades de Clevin Hannah, que aterra de Gran Canària. Coincidirà amb el tècnic Ibon Navarro, a qui va tenir a Múrcia, i amb Llovet, amb qui va jugar a la Penya. Els d’Ibon Navarro no renuncien encara a renovar John Shurna i es plantegen rebre la cessió de Sergi Martínez, jove del Barça. Finalment, el badaloní Ferran Bassas jugarà a Burgos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)