ACB

El Morabanc interposa demanda contra l’ACB

ACB.Els del Principat fa anys que porten reclamant una solució al conflicte des de que en el 2014 aconseguissin l’ascens

L’ACB va rebre la demanda el passat dijous, segons informa el web encestando, i és un pas més del club que presideix Gorka Aixàs en referència al pagament dels 3,6 milions d’euros que va haver de pagar per participar a l’ACB després de guanyar-se l’ascens esportivament. EL BC Andorra sempre s’ha mostrat contrari a l’abonament de la quota i mostra d’això és que el 2017 es va suprimir aquest canon d’entrada, després d’una resolució de la Comissió de la Competència esdevinguda per un denuncia de l’Autocid Burgos. La junta directiva del club pirenaic ha demanat insistentment, a cada assemblea, una compensació de la part proporcional que varen pagar en el 2014 i que després la resta de clubs que varen aconseguir l’ascens no han efectuat. El MoraBanc Andorra té previst fer públic un comunicat al respecte aquesta tarda però ja ha anunciat que no es faran declaracions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)