Mundial

Ricky i Marc s’afegeixen a la festa dels NBA

Bàsquet. Els jugadors catalans, els únics que responen a l’exigència física i de velocitat de les joves figures de la selecció dels EUA

EUA 90 ESPANYA 81

EUA:Walker (11), Michell (13), Plumlee, Barnes (2), Middleton (13) –cinc inicial–, Tatum (11), Kuzma (7), Turner (8), Lopez (8), Fox (2), Harris (3), Brown (9) i White (4).ESPANYA:Ricky (16), Rudy (6), Marc Gasol (19), Claver, J. Hernangómez (4) –cinc inicial–, Llull (11), W. Hernangómez (6), Rabaseda Ribas (5), Oriola (8), Diop (2), Fernández, Colom (4) i Beirán.PARCIALS:31-20, 23-21, 17-17 i 19-23..PÚBLIC:18.336 espectadors a l’Honda Center d’Anaheim (Califòrnia)..

Els EUA, tot i disposar de jugadors que estan lluny de l’star system de l’NBA, continuen essent els grans favorits per guanyar el campionat del món de la Xina i a la matinada ho han tornat demostrar contra l’equip espanyol. en un duel jugat a Anahim. Els joves nord-americans han passat en alguns moments per sobre de l’equip d’Scariolo, sobretot en la primera part, però l’equip espanyol també ha exhibit alguns arguments que poden acostar-lo al podi a la Xina, sobretot el bon moment de Marc Gasol (19 punts i 4 rebots) i Ricy Rubio (16 punts i 7 assistències), jugador que han deixat clar que la seva presència com a titulars en franquícies de l’NBA no és casual. Scariolo també ha comptat durant el partit amb Ribas, Rabaseda, Oriola i Rudy, que a mida que s’acosta el campionat tenen cada vegada més possibilitats d’entrar en la selecció final de 12 jugadors.

Després d’una primera part amb la selecció nord-americana jugant a un nivell excel·lent, sobretot l’all-star Walker, l’escorta Mitchell i els alers Tatum i Kuzma. En la segona part l’equip d’Scariolo ha anat sobrevivint a base de triples –dos de Rudy en el tercer quart. Els americans sempre que han vist que Espanya s’acostava premien l’accelerador: 78-60 al principi de l’últim quart. Les rotacions de Popovich han propiciat n ritme altíssim, només a l’abast de Ricky. Dos triples de Marc al final han maquillat el resultat.

LA DADA

14
Jugadors.
Són els que va fer jugar Scariolo. N’haurà de descartar dos abans del mundial
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)