Eurolliga

Les vinculades de l’Spar Citylift: Bagaria, Cissé, Moya, Méndez i Soler

Bàsquet.

Núria Bagaria, Fatou Cissé, Laia Moya, Júlia Soler i Laura Méndez són les cinc jugadores del Citylift GEiEG Uni que estaran vinculades a l’Spar Citylift, aquest curs que ve i segons ha fet oficial l’Uni. El segon equip, que ja s’entrena des de la setmana passada, debuta a la lliga femenina 2 després de l’ascens des de la copa Catalunya.

El conjunt que dirigeix Èric Surís per quart any seguit comença demà la preparació per a la temporada en què disputarà per segon cop l’Eurolliga, que com el 2015 serà després d’haver guanyat la lliga.

Aina Martín (14) és la jugadora amb més aparicions al primer equip el curs passat, 10 en les competicions FEB i 4 a Europa. Laia Moya (6 i 1) i Júlia Soler (4 i 1) i Fatou Cissé (4) també van disputar minuts amb l’Spar Citylift, que pot inscriure quatre jugadores com a vinculades i fer diferents canvis al llarg de la temporada.

Laura Méndez, un dels únics fitxatges del Citylift GEiEG Uni –l’altre és l’occitana Faustine Parra– arriba del júnior del Cerdanyola, va jugar set partits a la lliga femenina 2 amb el conjunt vallesà i aquest estiu ha disputat l’europeu sub-18 i sub-20, en aquest darrer cas a les ordres d’Èric Surís.

Aina Martín i Alba Coma també seran a l’estada que l’Spar Citylift farà a Camprodon la setmana que ve i que tancarà amb el primer amistós, el 7 de setembre amb el CBS Barça de la lliga femenina 2. Cissé, en canvi, encara no és a Girona perquè està pendent del visat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)