FEB

S’obre la veda

Bàsquet. El Girona visita aquest vespre el Quart (20.30 h), en el primer dels amistosos dels dos referents del bàsquet gironí masculí

La primera edició del trofeu Germans Cruz, aquest vespre a Quart (20.30 h), és el primer amistós de pretemporada per al Bàsquet Girona i el CB Quart, els dos equips masculins de l’àmbit gironí en una categoria més alta, LEB Plata i EBA respectivament; en la primera oportunitat de veure sis dels set fitxatges del segon projecte gironí a LEB Plata, amb l’ex-ACB Albert Sàbat al capdavant. Anthony Cambo, un dels dos extracomunitaris, és fora per motius personals.

Girona i Quart comencen les seves lligues el 21 de setembre a casa amb el Menorca i a Saragossa, respectivament. Els gironins juguen dissabte a Vic, contra el conjunt d’EBA que va baixar el curs passat de la LEB Plata i, la setmana que ve, a casa amb l’Spirou Basket belga abans de la lliga catalana LEB, amb dos partits com a mínim: l’Hospitalet en la repetició de la final de la competició catalana de LEB Plata fa un any –el club presenta tots els seus equips a Fontajau– i el dia abans de la Diada a Barris Nord amb l’únic català a la LEB Or, el Força Lleida.

L’equip de Carles Ribot, també té el següent amistós dissabte, a la Bisbal contra l’equip de copa Catalunya. Campió de les dues darreres lligues catalanes d’EBA, a Quart i a Igualada, els dos equips de Mataró seran el seu rival en aquesta primera fase, abans de tancar la preparació contra el Salt, que va baixar d’EBA.

Bàsquet Girona
Quart - Girona avui
Vic - Girona 31 d’agost
Girona Spirou Basket 4 setembre
Girona - L’Hospitalet 8 setembre (*)
Girona - Força Lleida 10 setembre (*)
Girona - Menorca 21 setembre (**)
Quart Germans Cruz
Quart - Girona avui
La Bisbal - Quart 31 d’agost
Mataró - Quart 8 setembre (*)
Quart - Boet Mataró 14 setembre (*)
Salt - Quart per determinar
Alfindén - Quart 21 setembre (**) (*) Lliga catalana LEB / EBA (**) primera jornada LEB Plata / EBA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)