Eurolliga

Definits els dorsals de l’Spar Citylift 2019/20

Bàsquet. L’Uni durà el mateix disseny que la temporada passada, amb el groc com a segon equipatge i per a Europa, amb el logotip de campió de lliga

L’Spar Citylift ja té enllestits els dorsals que duran les seves onze jugadores aquest curs 2019/20, en què duran el mateix disseny de samarreta amb la novetat del logotip que acredita l’Uni com a campió de la darrera lliga femenina.

Les quatre jugadores que segueixen de la temporada passada lluiran el mateix número: Núria Martínez l’1 en la seva tercera temporada a Girona, Laia Palau el 3 en la segona –l’any passat va renunciar al 9, que ha dut al llarg de la seva dilatada trajectòria per respecte a Noe Jordana, un dels que l’Uni té retirat juntament amb el 7 d’Anna Carbó–, mentre les jugadores que van arribar fa tres anys, Rosó Buch i Helena Oma, duran el 6 i el 16.

En aquesta mateixa línia, Magali Mendy ha escollit el quatre que ja duia a l’Spar Citylift en la seva anterior etapa, fa dos exercicis (2017/18).

Coulbaly, en canvi, ha escollit el 58. Fa dos anys quan va arribar el gener del 2017 a Girona en la seva segona etapa a l’Uni va dur el 23, el mateix que la temporada 2015/16.

Adaora Elonu durà el 2 que havia lluït a Salamanca amb l’Avenida fins aquest darrer curs. També Sonja Petrovic ha escollit el dorsal 5, el que ha acompanyat l’estrella sèrbia al llarg de la seva carrera. Com Tijana Ajdukovic amb el 14 que duia a l’USK Praga o al seu darrer club, el Sleza Wroclaw polonès. Amb Sèrbia, la interior duia l’11.

La resta de cares noves a Fontajau canvien de número en la seva nova etapa. María Araújo portava el 15 al Wisla i ara ha escollit el 8. Brittney Sykes duu el 7 a les Atlanta Dream de la WNBA i, a Girona, l’escorta ha escollit el 20 com a alternativa al que penja del sostre del recinte amb el nom d’Anna Carbó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)