Eurolliga

Concentrades per posar-se a punt a Camprodon

Uni Girona. L’Spar Citylift és a la vall camprodonina fins dissabte, en què hi jugarà el primer amistós amb el Barça

L’Spar Citylift va arribar ahir al migdia a Camprodon, després d’entrenar-se al matí a Fontajau, on l’equip d’Èric Surís es va començar a exercitar dimecres de la setmana passada. Al Ripollès, el primer equip de l’Uni –hi ha també Núria Bagaria, Alba Coma i Núria Martín, del Citylift GEiEG Uni– hi jugarà el seu primer amistós dissabte. “Serà un molt bon partit”, diu Joan Bobí, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Camprodon, que exercia d’amfitrió en la rebuda de l’equip a l’Hotel de Camprodon. Bobí es va mostrar content per rebre l’Uni, tal com han fet aquest estiu amb equips de futbol i futbol sala o d’altres disciplines com ara el tennis, el tennis de taula o les curses de muntanya.

Èric Surís va mostrar-se també agraït per l’oportunitat de poder estar quatre dies a Camprodon i acabar amb l’amistós amb l’equip que la temporada passada va jugar la fase d’ascens a la Lliga Femenina, qualificat de “capdavanter” de la seva categoria pel tècnic gironí. L’equip s’entrenava ahir a Llandrius i aquest matí fa una “una sortida diferent amb excursió per treballar físicament” abans de tornar a la tarda a l’oficina i, demà, en sessió de matí i tarda. Surís va tornar a qualificar el curs que preparen com a “molt exigent” i va assenyalar un dels objectius d’aquesta concentració: “De tots els fonaments i del que treballem aquesta pretemporada, en recollirem els fruits més endavant.”

Quart dia

Núria Martínez viu tot just avui el seu quart dia de pretemporada amb l’Uni. La base va arribar dilluns al matí de Debrecen (Hongria) amb la plata de l’europeu de 3x3 penjant al coll i aquella mateixa tarda ja s’entrenava a Fontajau. “Fa molt poc que he arribat, però m’he trobat amb un molt bon grup, des del punt de vista humà i de pista. Tenim molt potencial, s’ha de treballar però crec que realment es poden fer coses molt grans”, diu la directora de joc titular de l’equip des que va arribar fa dos estius. Martínez destaca l’equip que ha format el club per fer front a l’Eurolliga: “La plantilla ens permetrà arribar a un millor nivell al final de temporada.” “Hem perdut alguna peça i n’hem sumat. És aviat, però hi ha molt potencial i realment fins que no comencem a competir no sabem a quin nivell estarem”, hi afegia sobre els moviments de l’estiu. “Suposo que l’Èric deu estar content amb la feina que s’ha fet fins ara. Jo en dos dies ho veig amb molts bons ulls, la veritat”, assenyala Núria, que amb experiència a l’Eurolliga en destaca l’exigència: “No és el mateix que jugar l’Eurocopa, serà molt més estressant tant mentalment com físicament.”

ÈRIC SURÍS

“Més endavant recollirem els fruits de tot el que treballem ara”

NÚRIA MARTÍNEZ

“Tenim molt potencial, s’ha de treballar però es poden fer coses molt grans”

Entrades a l’oficina de turisme o al pavelló dissabte

El primer partit de pretemporada de l’Spar Citylift serà de pagament per al públic. El duel amb el Barça CBS de la Lliga Femenina 2 val 12 euros a tribuna, 10 a pista i 8 drets, segons ha establert l’Ajuntament de Camprodon, que és qui l’organitza. Les entrades estan disponibles a l’oficina de turisme de la localitat del Ripollès i dissabte (comença a les 19 h) es podran comprar al pavelló de Llandrius. L’altre amistós de l’equip gironí, la setmana que ve (dia 12) a Palamós contra el BLMA, és de franc,

L’Uni ha posat preu també per a les entrades del partit de supercopa, el dia 22 a Fontajau contra l’Avenida, en què l’Spar Citylift té a l’abast el seu quart títol FEB, després de les dues lligues i la supercopa que va guanyar ara fa quatre anys precisament a Fontajau i també després de guanyar la lliga. Els abonats al club, més de 1.200 ja segons les darreres actualitzacions, hauran de pagar 4 euros, mentre que les entrades per als que no ho siguin en costaran 20.

Finalment, el club ofereix també als aficionats la possibilitat de reservar entrades per a l’Open Day a Saragossa l’últim cap de setmana de setembre. L’Uni jugarà contra el València dissabte al migdia (13.15 h). El preu és de 5 euros la sessió i 12 el general, a l’esdeveniment que es fa al Siglo XXI.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)