FEB

La lliga femenina, a punt per al seu salt inicial a Saragossa

Bàsquet. Els catorze equips jugaran entre demà i diumenge la primera jornada en el tercer ‘Open Day’

La lliga femenina ha alçat el teló aquest migdia a Saragossa amb la presentació dels catorze equips que la comencen a disputar, aquest cap de setmana a la capital aragonesa en el marc de l’Open Day, que es fa per tercer any seguit.

L’Spar Cityift, el campió dels dos darrers títols FEB, juga demà a les 13.15 h el segon partit de la jornada de concentració contra el València. El Cadí la Seu, l’equip revelació el curs passat, juga el quart a les 16 h contra l’Ensino. La primera jornada té set partits, cinc demà i dos diumenge. En l’acte de presentació amb totes les plantilles i cos tècnic hi han intervingut una jugadora per equip i, en el cas dels dos catalans, han estat Laia Palau i Luci Pascua, dues de les jugadores més veteranes de la competició amb 40 i 36 anys.

Laia Palau

“Comença el que és bo i veurem si el que era complicat era guanyar o mantenir-se” ha dit la base de l’Uni, que compleix el seu segon curs a Girona i que ha apuntat nu dels factors que marca la preparació gironina, en tots els àmbits: “Tenim la il·lusió de l’Eurolliga, que afectarà la lliga, la Núria [Martínez] no hi és i això ens fa canviar una mica el pla de vol”. “Serà una competició molt important en la que volem arribar lluny per mantenir aquesta lluita tant maca que estem mantenint amb l’Avenida” hi ha afegit la base barcelonina.

Luci Pascua

“Estem amb les piles carregades i desitjant que arribi el primer partit per poder demostrar la il·lusió que tenim” ha dit la pivot vallesana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)