FEB

Derrota inapel·lable del Cadí la Seu a Gernika (66-43)

Lliga femenina.

El Gernika ha frenat en sec el Cadí la Seu, que no s’ha pogut refer de la desfeta de la jornada anterior contra l’Avenida i ha caigut per 66-43, un resultat que confirma els problemes anotadors que tenen a la Seu per anotar. La màxima anotadora de l’equip alt-urgellenc ha estat Moore, l’única que ha acabat en dos dígits (10).

L’equip que dirigeix Bernat Canut ha anat a remolc d’un inici pèssim, farcit d’errors en el tir, pèrdues i intimidació de les locals, que s’han situat 17-5 (6’) i manaven 25-11 en el primer descans. El Cadí, també inferior en rebut, ha hagut d’endurir-se per no marxar del partit i després del 31-13 (13’) i, tot i la nul·la aportació des de la llarga distància, ha impulsat un 3-9 que no deixava el partit impossible en l’intermedi (35-24).

Tonant del vestidor el Cadí no ha trobat l’encert imprescindible per remuntar. Negat des de la distància i encadenant pèrdues, no hi ha hagut manera ni de limitar els danys (51-29) i, amb 17 punts a sota en l’última aturada (51-34) el darrer quart ha estat sobrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)