ACB

El Baxi resisteix un quart a Madrid (94-74)

Bàsquet.

El Baxi Manresa ha encaixat la cinquena derrota a la lliga a la pista del campió, el Real Madrid, que a partir del segon quart ha imposat el seu potencial ofensiu amb Deck (18 punts i 5 rebots) i Tavares (16 i 4) com a jugadors diferencial.

Els de Pedro Martínez han sabut plantar cara els blancs en els primers deu minuts amb una sortida imperials dels jugadors interiors (Vaulet, Báez i Sakho), que ha permès l’equip dominar el duel sota les anelles (3-10). Després d’una cistella de Báez (5-12) i un temps mort de Laso, els blancs han començat la seva remuntada particular també des de sota les anelles on Tavares ha començat a fer-se valer. Un triple de Llull ha capgirat el marcador (16-14), però els manresans han respòs de la mà de Ferrari, que tornava a l’equip i ho ha fet amb bones sensacions, i Kravish.

La igualtat s’ha mantingut en el segon quart fins el 42-42. Llavors ha aparegut la millor versió de Deck per liderar un parcial de 13-2 que ha posat el partit on el volien els blancs: ritme i molts punts (55-44).

En el tercer quart un triple de Deck, que estava a tot arreu, ha situat la màxima diferència (68-49). El Baxi només ha anotat en accions aïllades i els pivots han desaparegut. L’últim quart ha estat de tràmit, però Tavares ha continuat mostrant-se imperial. Ferrari ha aprofitat els minuts finals per continuar escalfant el canell de cara als propers partits, més decisius.