FEB

Tercer triomf consecutiu del Cadí La Seu, que ja és segon a la lliga

Bàsquet. Lliga Femenina. Un 11-0 de sortida, amb una gran Moore (24 punts), ha marcat el camí de la victòria

El Cadí La Seu s’ha imposat amb autoritat davant un rival directe (81-57), el Ciudad de La Laguna Tenerife, aconseguint així la tercera victòria consecutiva, la segona plaça amb Salamanca i València, i confirmant una mica més les seves opcions per lluitar enguany un altre cop a la zona noble de la classificació.

L’11-0 de sortida ha estat una excel·lent posada en escena de les lleidatanes, que amb una Moore imparable han tancat el primer quart amb un favorable 19-10. Al segon un triple de Nogic ha posat una màxima renda de 18 punts (32-14) a l’equador del quart. Tot i els esforços d’Atkinson, amb triple sobre la botzina inclòs, la primera meitat ha finalitzat amb un més que prometedor 45-27 per les locals.

A la represa un altre triple oportú de Nogic ha tornat a posar el fre a la reacció visitant als cinc minuts del tercer quart (55-38). Un tercer parcial que ha acabat amb un triple de Charles i amb un més 11 per les de Bernat Canut (61-50). El triomf no es podia escapar. I així ha estat. Amb un 10-2 de sortida, als darrers minuts el Cadí no ha patit per assegurar-se un triomf merescut.