ACB

La Penya dona un cop d’efecte a Saragossa (90-92)

ACB.Els aragonesos han fallat quatre tirs lliures als últims 2 segons

La Penya ha guanyat a Saragossa després de dos tirs lliures de López-Arostegui a quatre segons per acabar el matx. El Saragossa ha errat equatre tirs lliures als últims dos segons després de rebre dues faltes als darrers instants (90-92). La Penya suma la seva quarta victòria seguida a l’ACB i continua creixent de Carles Duran.

La primera part de la Penya ha estat molt solida sobretot en atac amb un Prepelic que ha reaparegut després de ser baixa en l’últim partit per un virus. L’eslové ha fet una exhibició amb 17 punts en un primer temps perfecte amb 13:47 minuts a pista. La Penya ha dominat durant moltes fases però defensivament no ha tingut tota l’agressivitat suficient sobre els aragonesos. Seeley (11 punts) i Alocén han marcat el ritme del Saragossa. Al descans però els de Carles Duran dominaven 40-47. Ja en aquest primer temps ha debutat Buford que ha jugat cinc minuts.

A la segona meitat ràpidament s’ha vist que el Saragossa augmentava la intensitat defensiva i un triple de Brussino ha posat els aragonesos per davant (55-54). La Penya però no s’ha enfonsat i amb un Xabi López-Arostegui pletòric ha tornat a posar-se per davant (58-63). Un triple de Morgan i dos tirs lliures ha donat el màxim avantatge del matx abans d’acabar el tercer quart (61-69). Omic ha eixamplat la renda (64-74) a 7 minuts pel final. Però ha reaccionat el Saragossa amb un 14-2 en dos minuts (78-76). Zisis ha tornat a posar per davant a la Penya (78-79) amb un 2+1. I s’ha entrat en un final igualat.