FEB

Tinara Moore (Cadí), MVP

Bàsquet. La pivot nord-americana va ser la més valorada de la vuitena jornada (32) i ja és la jugadora més desequilibrant del campionat, cosa que confirma la seva meteòrica progressió

La jove pivot nord-americana Tinara Moore (1,90 m, 1995) s’està convertint en una de les grans sensacions de la lliga. Dissabte, contra el Ciudad de la Laguna Tenerife (81-57), va tornar a brillar en la quarta victòria seguida del Cadí (6-2), que se situa a una victòria de l’Spar Citylift i l’Avenida (7-1). No només va ser la jugadora més valorada de la jornada (32) sinó que ja és també la millor de la lliga femenina després de vuit jornades. Les mitjanes de la jugadora són de 14,4 punts, 6,8 rebots i 3,6 faltes rebudes amb un encert del 60 per cent en el tir. L’última jugadora del Cadí que va ser MVP d’una jornada va ser Andrea Vilaró, ara a l’Avenida.

Moore va arribar la temporada passada a la lliga amb el València després de brillar en el seu últim any universitari als EUA (19,1 punts, 9,8 rebots i 2,3 taps). A l’equip valencià li va passar factura la manca d’adaptació al bàsquet europeu, però sota les ordres de Bernat Canut està demostrant que és una jugadora que marcarà diferències si manté l’actual progressió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)