FEB

El Bàsquet Girona cau al derbi davant el Prat i suma la segona derrota

Bàsquet. LEB Plata. El recital de Sevillano (29 punts i 11 rebots) no evita la desfeta, tot i que els gironins mantenen el liderat

El Bàsquet Girona ha sumat la seva segona derrota de la temporada i la primera a Fontajau, en aquest cas al derbi català davant el CB Prat, que ha estat millor al tram final (64-68).

El 6-6 d’inici ja ha marcat la igualtat d’un partit, en què els pratencs han avisat al primer quart amb el 14-18 final, gràcies a l’aportació de Valle i Parrado. Al segon Blanch ha aparegut des del triple i Saintel ha posat els punts, però una cistella sobre la botzina de Moreno ha pogut tancar la primera meitat amb un obert 30-33. A la represa un parcial clau de 0-12, amb dos triples de Marzo, ha trencat el partit (33-45). A partir d’aquí els de Formento han remat sense encert, intentant sense èxit maquillar el mal tercer quart (42-55). Ha estat al darrer quan ho han aconseguit, amb un enorme Sevillano, culminant la remuntada a un minut i mig del final: 62-61. Peró aquí s’ha acabat la benzina i un parcial de 0-7 ha estat definitiu per que els visitants se’n portessin el triomf.