ACB

La Penya pateix fins l’últim segon (77-73)

ACB. Els verd-i-negres s’han complicat el partit quan guanyen de 20 punts (67-47)

La Penya ha patit el què no està escrit per superar el Tenerife tot i que els canaris no han anat mai per davant en el marcador (77-73). Els verd-i-negres han arribat a guanyar de 20 punts (67-47) però la qualitat de Huertas i Shermadini han posat emoció al tram final on dos tir slliures de Harangody amb 75-73 a 8 segons pel final han sentenciat. Ventura i Omic havien errat quatre tirs lliures seguits als últims 17 segons.

La Penya ha marcat territori des del salt inicial amb un 10-0 de sortida ofegant Shermadini i Huertas i fent una defensa exemplar. Els de Carles Duran han anat sempre per davant anul·lant en defensa i deixant el Tenerife en només 26 punts al descans (39-26). Al segon temps ha continuat a un nivell molt alt la Penya que semblava que trencava el matx al final del tercer quart en agafar 20 punts de renda (67-47). Però el retorn a pista de Shermadini, Huertas i Salin ha revolucionat l’equip canari mentre la Penya encadenava molts errors. Als últims segons amb 77-75 Omic ha fallat dos tirs lliures, Ventura dos més i sort n’ha tingut el Joventut que Harangody ha sentenciat anotant dos tirs lliures (79-75). Ha debutat Buford al Palau Olímpic fregant les dobles figures (9 punts i 7 rebots).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)