Eurolliga

48 hores de bogeria

El Barça rep aquest vespre (21 h) un Fenerbahçe irreconeixible pels resultats que acumula, però amb perill, i divendres passarà pel Palau un Maccabi en alça

Torna després de perdre’s el darrer partit ACB per un virus

21

punts

de mitjana fa De Colo

Setmana gran al Palau Blaugrana. Després de disputar sis dels vuit primers partits a domicili, on han obtingut uns grans resultats, els blaugrana volen aprofitar el factor Palau per consolidar-se entre els millors. En 48 hores, els de Pesic rebran avui (21 h DAZN) el Fenerbahçe, i divendres, també al Palau (21 h), un Maccabi Tel-Aviv que està jugant a un nivell espectacular.

Però el primer repte serà contra el potent Fenerbahçe de Zeljko Obradovic, que està vivint els seus pitjors moments a Istanbul. El serbi no està aconseguint trobar la línia positiva i ja ha deixat escapar sis dels vuit partits que ha disputat. La quinzena posició que ocupa sorprèn tenint en compte que és un equip pensat per guanyar la competició i que, tot i la marxa de Guduric i Melli a l’NBA, manté una plantilla espectacular. Per al duel d’aquest vespre, tindrà, igual que el Barça, problemes en la direcció. Si per als blaugrana continuen sent baixa Claver, Heurtel i Pangos, els turcs van aterrar ahir a Barcelona sense Nando de Colo ni Leo Westermann, aquell jugador que va tenir fitxat el Barça però que mai ha jugat de blaugrana. La baixa de De Colo, tenint en compte que és el segon màxim anotador de l’Eurolliga, amb 20,9 punts de mitjana, resta encara més poder ofensiu als turcs. Del curs passat, l’equip turc, on hi ha com a ajudant el català Josep Maria Izquierdo, es manté Kalinic, Slouks, Vesely, Dixon, Duverioglu, Datome i Lauvergne. Han fitxat un jugador amb molt talent com és Derrick Williams, però el principal problema és que els puntals de l’equip no estan al seu nivell habitual. L’arribada del serbi Stimac està sent testimonial i les lesions li han frustrat la continuïtat.

En la lliga turca, el Fenerbahçe és colíder juntament amb l’Efes i el Pinar, amb un balanç de 7-1, i venen de guanyar el Tofas a domicili (76-82), amb el qual estaven empatats.

Mirotic no s’ho perdrà

Qui tornarà després de perdre’s el partit contra l’Estudiantes d’ACB és Nikola Mirotic. Ja recuperat del virus que va tenir, serà un dels jugadors disponibles. L’única cosa que haurà de fer Pesic és descartar Pustovyi o Bolmaro, perquè, amb la tornada de Mirotic i la recuperació de Ribas, sobre un jugador en la convocatòria.

LA PRÈVIA

No vivim del passat, sinó que ho utilitzem per al futur. El Fenerbahçe és un dels millors equips dels últims 10 anys
Svetislav Pesic
Encara és molt aviat, queda molta temporada. Respectem molt el Fenerbahçe i hem de fer el nostre partit
Pau Ribas

El millor

Nom i Cognom

Text per explicar qui ha estat el millor del partit

De Colo i Westerman són baixa

Zeljko Obradovic no podrà disposar en el partit d’aquest vespre de la seva estrella Nando de Colo, amb problemes al tendó de la part posterior del genoll dret que ja li van impedir jugar contra el CSKA. Tampoc hi serà Westermann, amb problemes a l’engonal. Dues baixes clau en la direcció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)