ACB

La Penya busca la sisena seguida

Bàsquet. ACB. El Joventut, sense temps per descansar després de Turquia, vol donar un cop d’autoritat i mantenir la ratxa per consolidar-se entre els millors i allunyar-se d’un rival directe

El Joventut intentarà aquesta tarda (18 h Movistar MD5) assaltar la pista del Fernando Martín i encadenar així la seva sisena victòria consecutiva a l’ACB. Els verd-i-negres recuperen per a aquest partit Kerem Kanter, que no va viatjar a Turquia pels problemes polítics que viu la seva família, mentre que qui no jugarà és l’ex-Joventut Christian Eyenga, que es va lesionar a Vitòria en l’últim partit. Inicialment semblava una lesió greu per tot el curs però finalment només estarà KO dues setmanes perquè té una lesió fibril·lar a la cuixa esquerra. La Penya ha perdut en dues de les últimes tres visites a Fuenlabrada però el curs passat va fer una exhibició en el partit més complet dels últims temps (74-106). La clau del matx és frenar Mockevicius en el joc interior on Omic haurà d’estar concentrat, els bases han de frenar Bellas (13,8 de valoració fins ara) i el llançament exterior de jugadors com Marc Garcia.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)