Eurolliga

Èric Suris

Entrenador de l’Spar Citylift

“Hem tornat a competir 40 minuts”

L’entrenador de l’Uni, Èric Surís, va mirar de treure importància a la primera derrota a Fontajau en l’Eurolliga, sobretot pel potencial físic i ofensiu del rival, però també per l’esperit combatiu que havia mostrat el seu equip. “Contra equips tan físics ens costa molt perquè cada rebot es converteix en una batalla, tenim un desgast enorme en defensa i això ens passa factura en atac”, va comentar el tècnic, que també va criticar l’actuació arbitral. “No és normal que en els dos primers quarts elles no hagin arribat ni al bonus de faltes i nosaltres, sí; això ens ha penalitzat i els ha donat ales a elles per defensar encara més dur.”

El tècnic també va lamentar la manca d’encert exterior, sobretot al final. “Això ens ha impedit tenir opcions de completar la remuntada, però en general estic satisfet de l’actitud de les jugadores perquè parlem d’un dels grans favorits per guanyar l’Eurolliga amb jugadores top en totes les seves posicions, començant per Iagupova, que està en un estat de forma impressionant.”

Laia Palau, per la seva banda, també va admetre que l’esforç físic en defensa contra les turques les va penalitzar en atac. “El 10-0 de bon començament no volia dir res perquè sabíem que elles juguen a ràfegues i que en un tres i no res et poden remuntar, però hem sabut combatre.”

ELS VESTIDORS

No hem perdut mai la cara al partit contra un gran rival, però al final ens ha faltat encert per acostar-nos més
Èric Surís
Hem hagut de fer un gran esforç físic i mental per defensar-les i això crec que ens ha penalitzat en l’atac
Laia Palau
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)